Formidling

Ved formidling af din hest, igennem mig, er hesten altid i fokus. Jeg sælger ikke bare heste, men et match imellem rytter og hest. For mig er det vigtigt, at vi finder den rigtige hest, til den rigtige rytter. Jeg har ingen interesse i at en ejer skal tage en hest retur pga. fejl placering.

Jeg vurdere, hver enkelt hest og igennem samarbejde med ejer, aftaler vi hvordan Formidlings forløbet skal være. Sammensætning af formidling, kan være forskellig fra ejer til ejer. Jeg forventer, at ejeren er 100% ærlig i forhold til hestens sundhed og evt. udfordringer.

  • Hesten står ved ejer
  • Hesten rides/trænes af ejer (evt. anden part), ud fra den aftales der laves
  • Heste fremvises som udgangspunkt af ejer, andet kan aftales

Hesten står opstaldet hos ejer. Jeg anbefaler at få tjekket tænder og ordnet hove inden formidlings start. Da jeg ikke kan formidle hesten hvis den har ømme tænder eller hove, da dette vil give anmærkninger og dermed fremgå af en handels-undersøgelsen.

Formidlings pris
er bygget op af flere dele

Vurderings pris
500,- som er en engangs pris. Der kan forkomme kilometer penge, hvis hesten ikke er opstaldet indenfor en radius på 50 km, fra Skov isheste.
Beløbet skal betales ved vurdering af hesten. Denne vurdering består af at prissætte hesten, prøve den/lave video/billeder så der kan oprettes annoncer. Efter vurdering står det ejer frit for om jeg skal arbejde videre med formidling af hesten.

Formidlings pris
1500,- engangs beløb som skal betales når hesten er handlet.
Beløbet skal betales ved salg af hesten, hver enten salget er formidlet igennem mig, anden part eller ejer selv. Dette er en betaling for mit arbejde med annoncering, den tid jeg bruger på at lede efter et match i mit kundekartotek, den tid jeg bruge for evt. at søge efter et match og den kundekontakt jeg har igennem hele forløbet og evt. købskontrakt skrivning.

Fremvisnings pris
500,- som betales ved hver fremvisning jeg gennemføre eller deltager i. Der kan forkomme kilometer penge, hvis hesten ikke er opstaldet indenfor en radius på 50 km, fra Skov isheste.
Dette bruges hvis ejeren ikke selv kan fremvise hesten eller gerne vil have jeg er tilstede og kan hjælpe ved fremvisning. Dette opkræves også hvis ejere gerne vil have mig tilstede når der skal udarbejdes en handels-undersøgelse.

Jeg gør opmærksom på, at jeg ikke hæfter hvis handlen skulle gå tilbage, da dette er sælgers ansvar (jeg er ikke sælger, det er ejeren)

Kontakt mig, uforpligtende, for at høre nærmere.